Meny
Cart
0
Search
  • Vad är superior färdig häck?

Vad är superior färdig häck?

Skriven av Richard van der Wal

Superior färdig häck är en produkt som är skapad för den som vill ha en färdigklippt fyrkantig, tät, grön häck inom 24 timmar! Den är odlad på efterfrågan och har blivit ett populärt alternativ för dem som vill ha ett lyxigare utseende där häcken är lika tät upptill som nertill, eller för den som vill dela av sin trädgård eller skapa ett direkt insynsskydd. Superior färdig häck finns i tre olika sorter och tre olika höjder.

fardig-hack-fjald

SÅ ODLAS Superior FÄRDIG HÄCK

Superior färdig häck odlas fritt i ekologiskt jord och underklipps regelbundet för att skapa ett starkt rotsystem som kan ta upp näring och vatten från jorden mer effektivt. Häcken odlas under 6-8 år och klipps med laserprecision en gång i kvartalet för att skapa det karaktäristiska fyrkantiga täta utseendet som man ser i häckar som växer i en labyrint. Resultatet blir en stark vacker häck som har en normal livslängd på över tjugo år.

färdig-hack-transport

VANLIGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Många villaägare har fått upp ögonen för produkten då den skapar ett bra skydd / inhägnad för familjen med barn och djur. Men även nya trädgårdar, runt terasser eller pool, uteplatser och parkeringar har Superior färdig häck med fördel använts.

Avskiljare_i_tradgarden

FÖRBEREDELSER INFÖR KÖP

Du behöver ta reda på hur jordkvalitéen är där häcken ska växa, läs blogginlägget “den perfekta jordkvalitén för häckväxter” för att få mer information om hur du skall göra. Du behöver eventuellt gräva ett dike, Superior färdig häck levereras i en meter breda block i lådor som man “ställer” ner i diket vid plantering, lådorna är biologiskt nedbrytbara och förmultnar snabbt.

 

Tycker du att denna bloggposten var intressant? Dela den i sociala medier via ikonerna nedan.

1623

Andra blogginlägg

Planterad och klart!?

Skriven av Therese Hermansson

PLANTERAT OCH KLART!? Planteringshjälp: en närmate titt på konceptet planterat och klart. Läs mer Direkt Till Planteringsvideo Många leverantörer erbjuder planterat och klart, men...

Fortsätt läsa
4802

Plantera häck på hösten? Ja visst!

Skriven av Richard van der Wal

I augusti får jag alltid en massa samtal från kunder som undrar om de verkligen kan plantera en häck på hösten. De flesta blir förvånade när jag svarar att hösten faktiskt är den bästa tiden att plantera, åtminstone när det gäller häckplantor. Men de flesta är mindre angelägna om att plantera på hösten eftersom det

Fortsätt läsa
12613
Fler inlägg