0
  • Vad är premium färdig häck?

Vad är premium färdig häck?

Premium färdig häck är en produkt som är skapad för den som vill ha en färdigklippt fyrkantig, tät, grön häck inom 24 timmar! Den är odlad på efterfrågan och har blivit ett populärt alternativ för dem som vill ha ett lyxigare utseende där häcken är lika tät upptill som nertill, eller för den som vill dela av sin trädgård eller skapa ett direkt insynsskydd. Premium färdig häck finns i tre olika sorter och tre olika höjder.

fardig-hack-fjald

SÅ ODLAS PREMIUM FÄRDIG HÄCK

Premium färdig häck odlas fritt i ekologiskt jord och underklipps regelbundet för att skapa ett starkt rotsystem som kan ta upp näring och vatten från jorden mer effektivt. Häcken odlas under 6-8 år och klipps med laserprecision en gång i kvartalet för att skapa det karaktäristiska fyrkantiga täta utseendet som man ser i häckar som växer i en labyrint. Resultatet blir en stark vacker häck som har en normal livslängd på över tjugo år.

färdig-hack-transport

VANLIGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Många villaägare har fått upp ögonen för produkten då den skapar ett bra skydd / inhägnad för familjen med barn och djur. Men även nya trädgårdar, runt terasser eller pool, uteplatser och parkeringar har Premium färdig häck med fördel använts.

Avskiljare_i_tradgarden

FÖRBEREDELSER INFÖR KÖP

Du behöver ta reda på hur jordkvalitéen är där häcken ska växa, läs blogginlägget “den perfekta jordkvalitén för häckväxter” för att få mer information om hur du skall göra. Du behöver eventuellt gräva ett dike, Premium färdig häck levereras i en meter breda block i lådor som man “ställer” ner i diket vid plantering, lådorna är biologiskt nedbrytbara och förmultnar snabbt. Man kan också anlita en av Plantinavias kvalificerade trädgårdsmästare att göra allt, då ingår även två års garanti. Lycka till!

Levereras i biologiskt nedbrytbara lådor som planteras ner i jorden

Tycker du att denna bloggposten var intressant? Dela den i sociala medier via ikonerna nedan. Du kan även skicka en personlig fråga till våra duktiga trädgårdsmästare via ikonen till höger “SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR”, vi svarar så snart vi kan!