0
  • Idegranshäck

PLANTERA IDEGRANSHÄCK? PRISVÄRD IDEGRAN TILL DIN HÄCK!

Om du eftersöker en Idegranshäck av toppkvalitet så har du kommit rätt! Vi på Plantinavia levererar alltid den finaste kvalitén till det skarpaste priset. På vår egen odling sörjer vi för att plantan växer sig tät och stark. Plantinavia erbjuder Idegranen i olika höjder: från 80-200cm.

DINA FÄRSKA PLANTOR LEVERERAS HEM TILL DIG

Fördelen med en egen odling är, förutom det faktum att vi kan garantera färska plantor, en supersnabb leverans av en idegranshäck av högsta kvalitet! Varje måndag plockar vi upp våra plantor och lastar dem i lastbilen för färd mot Sverige. De första kunderna i södra Sverige har sina plantor redan dagen efter. Medans andra leverantörer vanligtvis jobbar med lager där de förvar sina plantor tills de säljs vidare till kund, är vi stolta över att kunna leverera de allra färskaste plantorna i Sverige direkt från vår odling. Den största fördelen är naturligtvis att Idegransplantorna inte behöver utstå stress genom att vara länge ovan jord. Detta visar sig tydligt genom att dem rotar sig snabbare än vanligt och därför tidigare växer vidare till en hög, tät och fin häck.

EN IDEGRAN HÄCK I ÖNSKAD HÖJD

Hos oss på Plantinavia beställer du den höjd du önskar på din häck. Du kan välja att redan från början köpa en hög häck, så att du direkt kan njuta av en vacker vintergrön häck som ger direkt insynsskydd till din trädgård och som i lugn och ro kan växa vidare.

VIKTIGT: Vi mäter alltid plantan från överdelen av rotklumpen till toppen av plantan. Alltså är inte rotklumpen medräknad när vi anger våra olika höjder.

Vilken höjd du beställer på Idegranshäcken bestämmer hur många plantor du behöver per meter.

Rekommenderat antal Idegransplantor per meter:

80/100cm: 3 plantor per meter
100/120cm: 2,5 plantor per meter
120/140cm: 2,5 plantor per meter
140/160cm: 2,5 plantor per meter
160/180cm: 2,5 plantor per meter
180/200cm: 2,5 plantor per meter

 Idegran Taxus Baccata

 

OBSERVERA: Om du önskar en extra bred häck så kan du plantera dina Idegransplantor i två rader. (sicksack) På detta sätt kan du få en väldigt bred och tät idegranshäck.

FÖRDELEN MED EN IDEGRANSHÄCK:

När du är på jakt efter vilken sorts häck som passar just dig så kan vi här ge dig ett antal fördelar med att välja just Idegran:

• En Idegranshäck är vintergrön. Du kan alltså njuta av en Grön fin häck året om.
• En Idegranshäck är lättskött.
• En Idegranshäck kan bli väldigt gammal så du kan njuta av din häck en lång tid framöver.
• En Idegranshäck är lätt att klippa och forma.
• Både Idegranen och Hybrididegranen växer långsamt men är starka i sin tillväxt.
• Både Idegranen och Hybrididegranen förgrenar sig väl så du kan förvänta dig en tät och fin häck!
• Idegranshäcken klarar av de kalla vintrarna i Skandinavien.
• Idegranshäcken sticks inte och är därför en ”vänlig häck”

En väldigt bra fråga! Vi står för kvalitet och bra priser. Vi levererar direkt från vår egen odling. Detta garanterar en färsk planta som är vacker, välrotad och stark. Och vi kan garantera snabb leverans.

Förutom detta är service väldigt viktigt för oss. Hos Plantinavia.se kan du finna tips och tricks
För att lättare kunna ta hand om din häck. Utöver detta har vi utvecklat en app där du även kan finna dessa tips och tricks.

Tidigare kunder har värderat oss till 9,7 på Trustpilot. Vår service och expertise kombinerat med bra priser och förstklassig kvalitet är tydligt återkommande omdömen.

Föredrar du att någon annan planterar häcken åt dig? Inga problem! Vi samarbetar med kunniga trädgårdsmästare runt om i Sverige som gärna hjälper dig att plantera din häck.
Naturligtvis resulterar detta i att du genast får full tillväxtgaranti eftersom den med säkerhet
planteras på ett kunnigt sätt. Köp därför din häck via Plantinavia.se.

Vi erbjuder två sorters Idegranshäck: Tryck här för priser på Idegran Taxus baccata och tryck här för priser på hybrididegranen Taxus media hilli.